Avís LegalAVÍS LEGAL
En compliment amb l’establert a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI), a continuació s’exposen les dades identificatives del titular d’aquesta pàgina web.
NOM: MAGALÍ FRAPPANT BAS
NIF: 47.909.189-M
Adreça: C/ Mare de Déu de les Neus 37, 1er 1ra – 08031 Barcelona
ARTISTES PEDAGOGS és una marca registrada de MAGALÍ FRAPPANT BAS.
ARTISTES PEDAGOGS no pot garantir que el web i el servidor estiguin lliures de virus. No es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions en el funcionament d’aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes a ARTISTES PEDAGOGS. Tampoc no es fa responsable dels retards o bloquejos causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d’accés a Internet o en altres sistemes electrònics, ni dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control d’ARTISTES PEDAGOGS.
ARTISTES PEDAGOGS no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços de tercers inclosos en el lloc.
ARTISTES PEDAGOGS es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web, les condicions d’ús, la política de privacitat i cookies, així com l’oferta de productes i serveis oferts a través de la web, i les condicions de venda.
Per a qualsevol suggeriment, consulta, queixa o reclamació podeu contactar amb ARTISTES PEDAGOGS per e-mail (info@artistespedagogs.com) o mitjançant l’enviament d’una comunicació per escrit a: C/ Mare de Déu de les Neus 37, 1er 1ra – 08031 Barcelona.
 
ACCEPTACIÓ DE LES CODICIONS GENERALS D’ÚS DE LA WEB
Els termes i condicions que s'indiquen a continuació regulen l'accés i l'ús de la web www.artistespedagogs.com, gestionada per MAGALÍ FRAPPANT BAS  (nom comercial ARTISTES PEDAGOGS). La navegació per aquesta web i/o la contractació dels productes i serveis oferts, impliquen la conformitat amb les presents condicions generals d’ús.
En cas que qualsevol clàusula inclosa en aquestes condicions fos declarada, total o parcialment, nul·la o ineficaç, la nul·litat o ineficàcia afectarà tan sols a aquesta disposició o a la part de la mateixa que resulti nul·la o ineficaç, i es tindrà per no posada sense que això n’afecti a la resta de les clàusules.
Resultarà d’aplicació la legislació espanyola i seran competents per conèixer les controvèrsies que es derivin de la interpretació o aplicació d’aquestes clàusules els Jutjats i Tribunals del domicili de l'usuari.
 
ACCÉS A LA WEB I CONTRASENYES
En general no s'exigeix la prèvia subscripció o registre com a usuari per a l'accés i ús de la web, sense perjudici que per a la utilització de determinats serveis o continguts de la mateixa s'hagi de realitzar aquesta subscripció o registre.
ARTISTES PEDAGOGS adopta les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la protecció de les dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte de l'estat de la tècnica, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos al fet que estan exposats, tot això, conforme a l'establert per la normativa vigent sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal.
ARTISTES PEDAGOGS no es fa responsable enfront dels usuaris, per la revelació de les seves dades personals a tercers que no sigui deguda a causes directament imputables a ARTISTES PEDAGOGS, ni per l'ús que de tals dades facin tercers aliens a ARTISTES PEDAGOGS.
 
ÚS CORRECTE DE LA WEB
L'usuari es compromet a utilitzar la pàgina web, els continguts i serveis de conformitat amb la Llei, les presents condicions d'ús, els bons costums i l'ordre públic. De la mateixa manera l'usuari s'obliga a no utilitzar la pàgina web, els seus continguts o els serveis que es prestin a través d'aquesta amb finalitats o efectes il·lícits o contraris al contingut de les presents condicions d'ús, lesius dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol forma pugui danyar, inutilitzar, fer inaccessibles o deteriorar la pàgina web, els seus continguts o els seus serveis o impedir un normal funcionament de la mateixa per part d’altres usuaris.
Així mateix, l'usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol altra forma, danyar les dades, programes o documents electrònics que es trobin a la web.
L'usuari es compromet a no obstaculitzar l'accés d'altres usuaris mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals ARTISTES PEDAGOGS presta el servei, així com realitzar accions que danyin, interrompin o generin errors en aquests sistemes o serveis.
L'usuari es compromet a no introduir programes, virus, macros, applets, controls ActiveX o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüència de caràcters que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d'alteració en els sistemes informàtics d’ARTISTES PEDAGOGS o de tercers.
 
PROPIETAT INTEL·LECTUAL
Tots els continguts, obres, marques, gràfics, logos, icones, dibuixos, etc. d’aquesta pàgina web, es troben protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial que són expressament reservats per ARTISTES PEDAGOGS o, si escau, per les persones o empreses que figuren com autors o titulars dels drets. No és permès de copiar ni de transmetre’n el contingut, llevat que es tracti d’un ús personal i no comercial.
El fet d’utilitzar i d’accedir a la nostre pàgina web no atorga cap llicència ni dret d’ús de qualsevol de les marques presents.
 
XARXES SOCIALS
ARTISTES PEDAGOGS té perfils en algunes de les principals xarxes socials (Facebook, Youtube, Vimeo).
L'usuari que faci ús de les xarxes socials d’ ARTISTES PEDAGOGS, accepta les condicions d'ús i política de privacitat de la xarxa social corresponent. Es recomanable consultar les polítiques de privacitat d'aquestes xarxes socials per conèixer les finalitats d'ús, principalment publicitàries, i la informació de navegació que pot recollir-se a través dels botons d'acció de l'aplicació.
 
ÚS D’IMATGES
Sempre tenim especial cura en no publicar a la nostra web ni xarxes socials fotos no consentides per l'interessat. No obstant això, si voleu que retirem de la nostra pàgina web o xarxes socials alguna fotografia en la que aparegueu vosaltres o els vostres fills/es, podeu fer-ho per e-mail (info@artistespedagogs.com) o mitjançant l’enviament d’una comunicació per escrit a: C/ Mare de Déu de les Neus 37, 1er 1ra – 08031 Barcelona.
 
POLÍTICA DE PRIVACITAT
Qui és el Responsable del tractament?
NOM: MAGALÍ FRAPPANT BAS
NIF: 47.909.189-M
Adreça: C/ Mare de Déu de les Neus 37, 1er 1ra – 08031 Barcelona
 
Amb quina finalitat tractem les dades personals?
Som conscients del valor que té pels nostres clients i col·laboradors la privacitat de les seves dades personals. Per això, només tractem les dades personals estrictament necessàries per gestionar la relació professional i/o comercial que ens uneix.
Al facilitar-nos les vostres dades de caràcter personal, a través dels formularis d’aquesta pàgina web, ens esteu autoritzant al seu tractament per a la finalitat indicada i que no és una altra que la gestió del servei encomanat, o si escau, facilitar-vos la informació requerida.
En el cas dels professionals interessats a col·laborar amb nosaltres, la finalitat del tractament serà gestionar la relació entre les parts i, si escau, posar-nos en contacte per a futures col·laboracions.
En comptades ocasions, i sempre que comptem amb el vostre consentiment, les dades personals facilitades poden ser utilitzades també per enviar informació comercial que us pugui resultar d’interès i sempre relacionada amb els nostres serveis.
 
Per quant temps conservarem les dades?
Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps estrictament necessari per complir amb la finalitat per la qual es van recaptar, per complir amb una obligació legal i/o mentre no ens sol·liciteu expressament que siguin suprimides.
 
A quins destinataris comuniquem les dades?
Les dades personals només es comunicaran a tercers quan sigui estrictament necessari pel desenvolupament dels serveis contractats o per obligació legal.
D’aquesta manera, si per proporcionar-vos la informació, productes o serveis que ens heu sol·licitat haguéssim de recórrer a altres empreses o professionals (per exemple, col·laboradors externs, Correus, empreses de missatgeria o transports, etc.), només els hi proporcionaríem la informació estrictament imprescindible perquè realitzin la seva comesa i se’ls prohibiria expressament l’ús d’aquesta informació amb cap altra finalitat.
 
Es realitzen transferències internacionals de dades?
En determinades ocasions, utilitzem Google per a la recollida de dades (GSuite) o emmagatzematge en el núvol (Google Drive), i Malchimp per l’enviament de certes comunicacions. L’ús de les eines de Google i de Mailchimp suposa una transferència internacional de dades a Estats Units. ATENCIÓ! Actualment el Tribunal de Justicia de la Unión Europea (TJUE) considera que l’Escut de Privacitat UE-EUA (Privacy Shield) NO ofereix un nivell adecuat de protecció de dades segons els estandards europeus. Això no obstant, si accepteu la política de privacitat d'Artistes Pedagogs doneu el vostre consentiment explícit a ARTISTES PEDAGOGS per a la transferència internacional de les vostres dades en el marc d'ús de les eines de Google i Mailchimp. Podeu obtenir més informació sobre la Política de Privacitat de Google i Mailchimp a través dels següents enllaços:
 
Quins drets teniu reconeguts?
Teniu reconeguts els drets d’accés, rectificació i supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades, oposició i decisions individuals automatitzades; legalment establerts.
Podeu exercir els vostres drets en qualsevol moment mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@artistespedagogs.com, o per escrit a la següent adreça: C/ Mare de Déu de les Neus 37, 1er 1ra – 08031 Barcelona.
En qualsevol dels casos, a la sol·licitud per a l’exercici de qualsevol dels drets haureu d’adjuntar còpia del DNI o document similar, a fi de verificar-ne la identitat del sol·licitant; i especificar el dret o els drets que voleu exercir.
 • Dret d’accés:
  Se us informarà sobre si estem tractant o no les vostres dades personals i, en tal cas, tindreu dret a obtenir còpia de les dades personals objecte de tractament; així com tota la informació relativa al tractament.
 • Dret de rectificació:
  Rectificarem les dades personals inexactes i/o completarem les dades personals incompletes atenent a les finalitats del tractament.
 • Dret de supressió:
  Suprimirem les vostres dades i, en conseqüència, deixarem de tractar-les. S’ha de tenir en compte que en alguns casos les dades personals poden ser necessàries per a la prestació del servei encomanat, o en compliment d’una obligació legal del responsable. En aquests casos, no podrem suprimir-les i us en informarem degudament.
 • Dret de limitació del tractament:
  Podeu sol·licitar la limitació del tractament en els casos legalment previstos. Per exemple, per a la formulació, l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • Dret de portabilitat de les dades:
  Quan sigui tècnicament possible, transferirem les dades personals directament a un altre responsable que ens designeu.
 • Dret d’oposició:
  Deixarem de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
 • Dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades,
  basades únicament en el tractament automatitzat, inclosa l’elaboració de perfils, quan produeixin efectes jurídics.
Si teniu qualsevol dubte sobre l’exercici dels drets, o sobre qualsevol altre aspecte relatiu al tractament de les dades personals, podeu contactar amb nosaltres per e-mail (info@artistespedagogs.com) o mitjançant l’enviament d’una comunicació per escrit a: C/ Mare de Déu de les Neus 37, 1er 1ra – 080031 Barcelona.
 
POLÍTICA DE COOKIES
La nostra pàgina web no utilitza cookies en els processos interns de funcionament. En cap cas s’utilitzen cookies per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari. ARTISTES PEDAGOGS informa que l’usuari té la possibilitat de configurar els seus navegadors d’Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les cookies. Pot ser advertit prèviament a la seva instal·lació i impedir-la si és la seva voluntat.
 
CONDICIONS GENERALS
Informació sobre els productes i serveis 
Les presents condicions de venda regulen la compra de productes i la contractació de serveis oferts per ARTISTES PEDAGOGS a través de la web, i s’entendran acceptades per l’usuari al moment de formalitzar l’encàrrec o finalitzar el procés de compra.
Ets un centre i vols treballar amb nosaltres?
En cas d’estar interessat en rebre informació sobre els nostres tallers, podeu contactar amb nosaltres a través dels formularis habilitats a la web o via email/telèfon.
En el termini de deu (10) dies hàbils ens posarem en contacte amb vosaltres, a través de l’adreça electrònica facilitada, per facilitar-vos la informació requerida.
Per formalitzar l’encàrrec haureu de retornar-nos signat el contracte de prestació de serveis i realitzar el pagament del preu pactat. En cas d’optar per la domiciliació bancaria ens haureu de retornar la ordre de domiciliació degudament emplenada i signada.
La prestació de serveis amb finalitat educativa està exempta d'IVA en virtut de l'article 20.1.9 de la Llei 37/1992 de l'Impost sobre el Valor Afegit.
Un cop formalitzat l’encàrrec, no es podrà cancel·lar la prestació dels serveis encomanats, ni total ni parcialment, amb excepció de causa de força major.
ARTISTES PEDAGOGS no tindrà obligació de reemborsar el preu satisfet, ni total ni parcialment, ni de traslladar la prestació del servei a un altre dia.
No obstant això, en cas d’avisar de la cancel·lació amb una (1) setmana d’antelació, ambdues parts es comprometen a fer tot el possible per trobar una data de recuperació del taller o de la classe cancel·lada.
Si el professional designat per realitzar el taller no pot assistir, ARTISTES PEDAGOGS assignarà un professor substitut. En cas de cancel·lació d’una classe per part d’ARTISTES PEDAGOGS i de no poder oferir cap professor substitut, es reemborsarà la part proporcional del preu satisfet.
 
Ets un alumne/a o pare/mare d’alumne/a i vols inscriure’t a un taller?
Si ets un/a alumne/a o pare/mare d’alumne/a i vols inscriure’t a un dels nostres tallers, només has d’inscriure’t a través del formulari habilitat a la web.
Formalització d'inscripcions: L’enviament del formulari suposa la sol·licitud d’inscripció a un del tallers d'ARTISTES PEDAGOGS. En el termini de deu (10) dies hàbils ens posarem en contacte amb vosaltres, a través de l’adreça electrònica facilitada, i us farem arribar la documentació necessària per formalitzar la inscripció. La inscripció quedarà confirmada un cop hagueu retornat la documentació degudament complimentada i signada, i hagueu realitzat el pagament o autoritzat la domiciliació bancària de les quotes.
Política de control d'assistència i concessió de crèdits: En formalitzar la vostra inscripció a un dels tallers d'ARTISTES PEDAGOGS, l'alumne/a es compromet a assistir a un mínim del 80% de les classes. En cas de falta d'assistència, l'alumne/a o el seu tutor legal es compromet a avisar a ARTISTES PEDAGOGS amb almenys 1 dia d'antelació i a justificar la causa de la seva absència. Es consideraran causes justificades de falta d'assistència: malaltia, visita mèdica, activitats organitzades pel centre on es realitza el taller que interfereixin en l'horari del taller, causa de força major. En cas de no assistir a un mínim del 80% de les classes, ARTISTES PEDAGOGS es reserva el dret de no permetre a l'alumne/a la participació a l'espectacle de final de curs. En cas dels tallers convalidables per crèdits, si l'alumne/a no assisteix a un mínim del 80% de les classes, ARTISTES PEDAGOGS restarà la part proporcional dels crèdits concedits.
Política de cancel·lació de classes: Si el professional designat per realitzar el taller no pot assistir a una classe, ARTISTES PEDAGOGS assignarà un professor substitut. En cas no poder oferir cap professor substitut, ARTISTES PEDAGOGS consensuarà amb els alumnes i/o els seus tutors legals una data de recuperació de la classe cancel·lada. En cas de no poder oferir una data de recuperació per la classe cancel·lada, ARTISTES PEDAGOGS reemborsarà la part proporcional del preu satisfet.
Política de cancel·lació d'inscripcions: Un cop formalitzada la inscripció, si l'alumne/a o el seu tutor legal desitja cancel·lar-la haurà d'avisar a ARTISTES PEDAGOGS amb un mínim d’un (1) mes d'antelació. En cas dels tallers convalidables per crèdits, si l'alumne/a cancel·la la seva inscripció abans de finalitzar el taller, ARTISTES PEDAGOGS restarà la part proporcional dels crèdits concedits. En el cas del casal d’estiu, es retornarà el 50% de l’import abonat a la inscripció en cas de que la notificació de cancel·lació es faci amb mínim d'un (1) mes d’antelació o bé la causa de cancel·lació sigui justificada (malaltia, accident, etc.). S’acceptaran canvis de setmana o ampliacions en el nombre de setmanes sempre que hi hagi plaça a la setmana sol·licitada.